joi, 4 decembrie 2008

Tinerete, coaie crete... partea II

.
O noua serie de poze vechi cu noi... Scuze pentru cei ce nu sunt interesati... Sunt mai mult pentru cei apropiati. Sa vada ce caini am fost si ce javre am ajuns! Te pui cu timpul, kuoaiee?!

2001


1996






Alte poze am mai adaugat... aici.
.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Hai frate!!
Si Gica cum era :)))
Um...ce camiesha in carouri aveai al naibii. Hahahaha
Si ala cu pleata este dl. macho, cum il cheama...Pati?
Ca nu-mi mai amintesc fata lui

DeModaVeche spunea...

Generatia Cernobil in prima poza... piele si os. Acum doar eu mai am aceeasi greutate... Restul sunt cu cate 20kg peste. Doar Cornel are 20 in minus :))) Mircea zici ca e tataie la Baile herculane.

A doua poza e prin Bucegi, cand eram liceeni. Mi-aduc aminte cat trebuia sa alergi inainte de plecare sa gasesti la careva un rucsac sau sac de dormit. Le acoperam cu ciolofane sa nu le ploua, Mau l-a legat cu centura galbena de la karate :)))

Anonim spunea...

Bai, o singura poza in care imi apare si mie ceafa. Nu mi-a placut niciodata sa stau la poza, dar acum parca regret un pic :)

Anonim spunea...

Bah, cat de tineri eram! M-am gasit si eu prin cateva poze. Super tare atmosfera. Cristina Sada, Marifaragat, Teodora, aventura de coborare intr-o masina cu tapinari, Pietrosita, Patty...si multe altele...

DeModaVeche spunea...

Pati... dl macho.. hhahaha, asta-i buna!
Cristi... mai stii, ma, cand a scos ala cutitasul de la unghiera sa ne intimideze, in drum spre Pietrosita :))))
MI-am adus aminte... :)))) Pati se suparase si a plecat singur sa coboare pe jepi... Si ne-am intalnit cu el din greseala in drum spre Padina, pe Obarsia Ialomitei. Gresise traseul. Si l-am inregistrat pe reportofon... l-am pus sa dea declaratie ca vrea sa coboare de unul singur si ca-si asuma riscul, sa nu ma beleasca d-na Emilia daca pateste ceva, ca mi-l daduse in grija :)) Si avea rucsacul marinaresc al lui tac-su... plin numai cu paturi :))

Poate n-ati observat ce belciuge de pitipoanca aveam in urechi... A cu plm era sapcaia rosie de cacat?! Nu mai gasesc nicio poza cu parul lung...