luni, 19 ianuarie 2009

Femeia anilor 80

.

Pun pariu ca multi v-ati intrebat cum v-ar fi fost viata sexuala in anii 80. Ma gandeam... hmmm, apa calda cam rar, caldura nici atat; coafor, machiaje, parfumuri... slabut; orbit, tic-tac... deloc; french kiss-ul perversiune, toale sexy lipsa. Nu stiu cum m-as fi descurcat, nu stiu nici cum as fi gandit, dar cu siguranta nu as fi putut astepta anii 90-2000! Poate m-as fi adaptat... scotandu-mi ochii. D'aia sunt curios ce-as fi facut eu in pat cu o femeie a anilor 70-80.

Va inchipuiti rujul ala ieftin intins pe mustati si barbie si la tine si la ea? Parca rujul din ziua de azi e mai "rezistent" sau n-am mai vazut eu demult? S-o pupi cu foc dupa ce a fumat un pachet de snagoave si a baut la nechezoale, iar ea sa fi ramas in pana de gumela, d'aia patrata si mai tare ca dintii.... nu ca s-ar fi mestecat prostia aia in cazuri d'astea. Cum-necum, sa zicem ca trecem de partea asta de molfaiala amatoare... Rascolesti paturicile de pe umeri, ajungand la doua corturi care daca ai noroc, acopera ceea ce mai gasesti si in anii 2000, dar acum, in cele mai multe cazuri, sunt tunate si stranse bine, de ies obraznice la lumina. Mare grija sa ocolesti subtiorile ca ti se taie subit. Mai departe de vanturatul cerceafurilor ce o acopera mai jos de brau, nu prea pot sa ma aventurez cu fantezia, chiar nu ma vad fata in fata cu niste 'granny panties' ce ascund cu siguranta o grozavie! Nu m-as vedea sub nicio forma intr-o confruntare tet-a-tet cu maimuta sefa.

Mi-am adus aminte de prostiile astea cand am vazut vechile poze nud ale Madonnei. Madonna, frate! E cam vestejita ea acum, dar intotdeauna a fost un sex simbol... si in 80, si in 90, si in 2000. Tata si prietenii lui vorbeau prin anii 80 de ea ca despre o zeita, era simbolul sexualitatii. Avea unul dintre ei un tablou mare cu Madonna in niste bligi rupti si in sutien. Tablou inramat. Odata, in noaptea de revelion, au plecat sa colinde cunoscutii cu acel tablou dupa ei. Erau primiti si ascunsi repede in case, gazdele plateau si pupau icoana, iar ei cantau in loc de colind, piesa celor de la Beatles, dar cu versuri in romana...

"Lady Madonna da-te jos din pat,
Ca sa vada bagabontii c-ai cerceaf curat
Lady Madonna da-ti chilotii jos,
Ca sa vada bagabontii ce-ai tu mai frumos"


Mai frumos, ha? Va dati seama ce piesa era fata asta cand avea 20 de ani?! Piesa, piesa... dar cand am vazut pozele astea m-a trecut un fior! Fior de sila! Daca si Madonna vremurilor alora imi provoaca asa ceva, pai cam cum ar fi trebuit sa arate o femeie in anii 80 ca sa-mi fie pe plac? Ramaneam neinsurat, sa dea dracii...
Ca la ce pisici are la sub-brat, nici sanii nu-mi mai sar in ochi!

.



18 comentarii:

Anonim spunea...

Bahahahaha!
Jesus!
Deci, pe vremea aia oricum nu se omora lumea cu epilatul, e adevarat. Ca toate pozele de atunci sunt asa, stilul asta. Mai putin la subrat. Si daca stau bine sa ma gandesc, nici barbatii de azi, mai ales aia de afara, nu se omoara cu epilatul in chiloti, ca la subrat nici nu se pune problema.
Daaaar si aici vorbesc din ce am vazut la mama pe vremea aia, avea numai rujuri bune, truse de farduri foarte smechere, 8x4, Rexona, Fa. Cine avea atunci..wooohoo!
Le lua tata cand pleca din tara, sau din shop de la hotel Parc. Haha.

Anonim spunea...

nu stiu, da' mie mi se par ok pozele cu madona. chiar spre arta fotografica, daca ne fortam "umpic". in zilele noastre, sa aiba o femeie junglele alea la subrat sau sa isi inconjoara muntii de paduri, e cam dizgratios.
dar conceptiile culturale erau altele acum 20 de ani sau acum 70 de ani. si tot asa.
banuiesc ca astia mai veterani, ca mine, fiind baieti paduri cutreieram. va imaginati ca nu plecam fara suveniruri din calatorie.
si ce mirosuri mai erau atunci, alea de parfum zic...cum a zis si L mai sus...

DeModaVeche spunea...

Ma, nu vorbeam de conceptiile de atunci, ci de cele de acum raportate la vremurile alea. Probabil ca as fi invitat-o pe Madonna la film pe vremurile alea, chiar daca as fi stiut ca tine cu Foresta Falticeni :)))

Apropo de parfumuri... Intr-un ajunj de Craciun tata a venit acasa cu spray Fa de 100 de lei pentru mama si o juma' de brad de 15 lei pentru mine. Ani de zile am tot auzit misto-ul facut de unchi-miu pe tema asta.
Spray-ul il tinea mama in vitrina si isi dadea cu el numai cand pleca la oras. Am avut eu grija de el. L-am ciordit si l-am bagat intr-un foc pe strada... auzisem eu ca face misto.
Era sa ne omoare pe toti cand a bubuit, de a iesit tot satul, crezand ca a sarit o butelie in aer.

Anonim spunea...

nu era chiar asa cum crezi tu.
existau cabinete de cosmetica si atunci si cine voia sa fie ingrijita, ERA,preturile erau accesibile tuturor si te epilau fetele alea de sus si pina jos,mai ceva ca-n ziua de azi.
si se gaseau si produse cosmetice de prima clasa,mai pe sub mina,ca mai toate bunatatile de altfel,dar daca te respectai ca femeie,puteai fi si super curata,si epilata,si frumos mirositoaresi,si...
totul tine de respectul de sine si implicit de cel pentru cei din jurul tau.

Anonim spunea...

si inca ceva,romancutele noastre tineau si atunci ca si acum la aspectul lor,spre deosebire de"straineze" care ma oripilau la mare cu "fuioarele" de pe picioare,axile si alte zone,chestie care e valabila si astazi,crede-ma, ca am vazut cite ceva prin lumea asta!

DeModaVeche spunea...

Aoleuuu, muica! Vazui asta vara in Vama un exemplar frantuzesc la vreo 40 de eni. Cum dracu am facut ca m-am asezat chiar langa ea.

Ba, si la cat era de urata si vestejita, mai facea si nudism! Si ca sa fie totul perfect avea femeia niste pisici la subtioara, de mi s-a facut pielea gaina. Stateau ale dracu agatate de saraca femeie cand isi ridica ea bratele sa se bronzeze uniform.

Cand a iesit din apa eram ferm convins ca totusi i-au ramas niste alge intre picioare, dar era insasi maimuta sefa.
Doamne, ce noroc pe mine, ca a plecat chiar in ziua aia! Ca nu mai vroia Cornelus al meu sa iasa din cort.
Si ce suav mai graia ea in franceza...

Anonim spunea...

Salut caut sa fac schimburi de linkuri daca esti interesat pls da un mail

Anonim spunea...

haha!
stia cornelusu' tau, ce stia!

Anonim spunea...

Madona si Pipirigul

Frate in poza aia cu pasarica
nici nu zici ca e vreun organ acolo
zici ca e Barba unui rocker nespalat si imbacsit.
Se poate numii chiar foarte bine ,ce are madona acolo,Clubul Barbosilor.Sa nu uitam de acele ramificatii de natura paroasa de la subsoare.

Anonim spunea...

Mai bine uitam de acele ramificatii paroase ,acele cuiburi de lastuni.

Radu spunea...

ma, eu din ce-am vazut la femeile din familia mea, se tineau bine cu "toaleta". maica-mea mergea la cosmetica cel putin de doua ori pe luna, avea rujuri si deodorante straineze, pe sub mana ;)

cat despre barba de rockeri... nu stiu cine a scris, da' ii transmit o m..e sincera!

DeModaVeche spunea...

Ma, ala de a scris cu barba, e tot cu rocku' si el. Numai ca nu-i plac barbile imbacsite.

Si intradevar... mamele asa sunt. Intotdeauna se aranjeaza si arata bine. Mamele noastre... mamele altora mai putin.

Mi-am adus aminte de o poza de vara trecuta din Vama :))))

http://img181.imageshack.us/my.php?image=picture222111gz9.jpg

Mariana spunea...

mama mea avea ruj din ala verde care se facea rosu cand te dadeai cu el...si mi s-a parut asa o grozavie...ca l-am stricat intr-o dupa-amiaza.
oricum....ca toate celelalte mame ale noastre si a mea se tinea bine...fara maimute si alte chestii de genu'....plus ca in ceea ce priveste parfumurile...isi facea plinul in delegatiile din Franta...ehe...alte vremuri.

ps---bine ca eu sunt mica,prin anii '80 de abia m-am nascut,dar imi aduc aminte ca nu aveam 8 ani si primisem de la un inginer din Elvetia(schimb de delegatii)un parfumior numai si numai pt mine.
cat am tinut la el,am pastrat sticla mult dupa ce il terminasem..si mai deschideam din cand in cand capacul si mai il miroseam un pic...alte vremuri.

Radu spunea...

n-o sa uit niciodata: bunica-mea avea o sticla de "colonie" ruseasca in forma de pitic (haha, Bob) si cand se dadea cu parfum din ala mirosea de la 50m. taica-meu facea crize cand simtea mirosul parfumului ala.. deh, soacrele :D

World Wide Alinoi spunea...

Faza cu nesimtirea femeilor (din Vestul Europei) in materie de cometica exista si astazi, va asigur.
Nu stiu altele cum sunt, dar nemtoaicele nu prea practica sportul asta. Ca dovada, saloanele de cosmetica sunt destul de rare (compenseaza in schimb numarul mare de coaforuri pline de "stilisti" gay), iar alea care sunt, sunt frecventate aproape exclusiv de ne-nemtoaice :D

World Wide Alinoi spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
World Wide Alinoi spunea...

A, si ruj de-ala verde, care devenea rosu, odata ce-l dadeai pe buze, avea si mama.
In rest, mare lucru nu prea-mi mai amintesc legat de asta.
Stiu insa ca atunci cand eram eu printr-a sasea, deodorantul "Obsesie" era un must have, cum se zice acum :)

P.S.: Schimba si tu, te rog, setarile pentru ora, ca ma deruteaza mereu :D

Anonim spunea...

Eu zic sa incerci cu o frantuzoaica a zilelor noastre. :)) ( si nu numai...) Madonna va fi viagra!:))