sâmbătă, 14 februarie 2009

Cass

.

Cred ca nu multi dintre cei interesati de huliganism ati vazut filmul asta din 2008. Este facut dupa cartea autobiografica a unuia dintre liderii celebrului grup de huligani ai lui West Ham, ce speria Anglia in anii 80... Inter City Firm

Cass Pennant e numele lui si este povestea vietii lui, a unui huligan negru in lumea albilor. Tipul s-a retras din "activitate", iar acum castiga bani scriind carti si aparand in diverse documentare despre huliganism. A aparut si in The real football factories facut de Danny Dyer si care a rulat pe Discovery.

Filmul e departe de a fi smecher, dar mie mi-a placut destul de mult. E o poveste mai clasica, care nu prea aduce cu baietia din ziua de azi. Negrul care joaca rolul principal e mult prea simpatic pentru un rol de huligan.

"Cand anii 80 au luat sfarsit, la fel s-a intamplat si cu guvernarea Thatcher. Batranicii i se implinise totusi dorinta, huliganismul din fotbal era de domeniul trecutului, datorita ei, dar mult mai probabil din cauza pastilelor Ecstasy. Cine mai vroia sa se bata cu un "E" in el? Erau sanse mai mari de a fi imbratisat decat sa fii lovit la un meci de fotbal..."



Cine il vrea, sa-si lase adresa de mail, sau daca e mai timid, sa-mi dea mail la bmajor2005@yahoo.com

.

11 comentarii:

Anonim spunea...

exceptional film! tipul din cass apare si in rocknorlla, in un rol destul de secundar. :)

Anonim spunea...

Ft ok filmul si foarte real. Se vede ca nu e umflat si cosmetizat in stilul gsh sau fortat in stilul football factory ( care, btw, e mai aproape de realitate ).
Cass este povestea reala a unui celebru huligan, un huligan in adevaratul sens al cuvantului.
Unii au impresia ca daca isi pun o sapca burberry si un pulover lacoste si adopta cateva gesturi "periculoase" se pot numi huligani. Hilar! Am cunoscut multi astfel de pseudo-amatori de senzatii, care atunci cand dadeau de greu se refugiau dupa o mecla de calugari neprihaniti tocmai alungati pe nedrept de la manastire.
Eu nu cunosc huligani in Romania. Nu avem sangele necesar in coaie ca sa ne ratam viata in totalitate pt o idee. Sa te duci la puscarie, sa desfigurezi oameni, sa fii taiat, impuscat. Sa rupi tot ce iti sta in cale. Sa ti se rupa de orice lege si de oricine. E greu. La noi nu tine asta. Mai vrei un job, o plasma, o rata la casa, Un weekend cu iubita la paris. O arzi la Stone Island si Fred Perry doar ca sa impresionezi si sa copiezi un stil definit de altii. SI eu sunt unul dintre astia. Nu ma feresc sa o spun...sunt departe de asa ceva. Nici nu vad in asta un mod de viata corect sau pe care mi l-as dori.
Oricum, filmul iti prezinta exact cum e treaba...in caz ca vrei sa experimentezi "the real shit", sa vezi cum stai.
Actorul nu prea se potriveste. E prea "simpatic".
In rest, sa speram ca o sa apara in curand un film si dupa cartea lui Jason Marinner. Ar fi interesant de vazut si de comparat.

DeModaVeche spunea...

Exact... Lecce. N-avem noi legatura cu ce se intampla atunci in Anglia. Chiar daca si ei se mandreau si colectionau poze si articole din ziare.

Filmul e ok pentru ca nu are ambalaj comercial.

Anonim spunea...

de acord cu voi, iar Cass imi aduce aminte de The Firm, ala din '88. s-a mai vb de el pe aici.

Anonim spunea...

Ma bag si eu in seama..nu vad unde e rau ca altii mai vor o casa , un job , o vacanta cu iubita la Paris in locul unei vieti in stil "huliganic".Ce e rau este ca se vrea o atitudine ce nu ni se potriveste deloc.Ma uit pe atlas si vad in juru nostru tari cu adevarati suporteri de bataie.Tarile balcanice,rusia,ucraina,polonia,unagaria.
Toti astia vin in Romania cu chef de scandal si nu au parte niciodata, ca romanu nu e violent la fapte decat in vorbe si imaginatie.Si astfel nu au parte decat de o excursie la noi.Cat despre faptu ca se incearca copierea unui stil vestimentar,aici chiar ca nu am mare lucru impotriva.Doar ca a prins tot poporu asta a stadioanelor ca o panza de paianjen.Suntem mai rau ca pitipoancele si cocalarii.apare o sapca cool,o adopta toti.Desi nu am haine prea multe in stilul asta,doar 4 articole,prefer oricand un Stone Island decat Nike sau Adidas

Anonim spunea...

Filmul e oricum mai mult decat genial! Plus ca, dupa parerea mea, e mai realist decat GSH sau The Football Factory!

Anonim spunea...

iti recomand Green Street Hooligans

BLOG VEDETE spunea...

e un concurs intre doua blonde...la ce puteai sa te astepti?!

Anonim spunea...

[url=http://kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/logo.png[/img][/url]

בית מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - אווירה כפרית, [url=http://www.kfarbair.com/about.html]חדרים[/url] מרווחים, שירות חדרים, אינטימיות, שלווה, [url=http://kfarbair.com/services.html]שקט[/url] . אנו מספקים שירותי אירוח מיוחדים גם יש במקום שירות חדרים המכיל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]ארוחות רומנטיות[/url] במחירים מיוחדים אשר יוגשו ישירות לחדרכם.

לפרטים נוספים אנא לפנות לעמוד המלון - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]

Anonim spunea...

Greetings www.blogget.com people.

Are you looking to get your Online Store [b]Indexed on top of Yahoo[/b] search engine? Maybe you are looking to get more unique visitors? We have the ideal solution for you! We offer you an exclusive chance to experiance the knowledge of our [b][url=http://xrumer-blast.com/marketplace/xrumer-products/]Xrumer Experts[/url][/b]. [url=http://www.xrumer-blast.com][img]http://xrumer-blast.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif[/img][/url]

It is NOT spam! This is a human created message created specifically to demonstrate the power of our automated software and its potential of getting to wide variety of audience in an effective and time saving manner.

We are a group of veteran [b]Xrumer[/b] and [b]SEO Experts[/b] that provide [b]Affordable, High Quality, [url=http://xrumer-blast.com/marketplace/seo-products/]Search Engine Optimization Service[/url][/b]. Post your message on thousands of forums, message boards, blogs and journals and gain organic traffic in a matter of days! With the help of our [b][url=http://xrumerblast.livejournal.com/]Search Engine Optimization Experts[/url][/b] your [b]Blog URL[/b] can appear on [b]3697[/b] journals and journals. Receive almost instant growth of SERPS, Get thousands of quality backlinks directly to your Bussiness without lifting a finger!

Our goal is simple; we want to make you and your website on the top of every search engine so you and your family can enjoy the comfort of steady, automatic income without leaving your home. Trough our [b][url=http://xrumer-blast.com/contact-xrumer-blast-com/]SEO Experts Advice[/url][/b] you will receive one of the best support seen in the industry. As part of our [b]Search Engine Optimization Services[/b], we take care of everything for you, from Optimizing your Website for search engines all through ranking your Site on the first page of your Bing.

For more information regarding [b]Search Engine Optimiztion[/b] and [b]Xrumer Blast Services[/b] check out [b][url=http://xrumerservice.livejournal.com/]SEO Experts[/url][/b]. Our site includes everything you need to order your first [b]Xrumer Blast[/b], you can create the most appropriate message (Project) to suit your Site, send us the information and after the payment clearance we will start working immediatly!

[url=http://xrumer-blast.com/marketplace/][img]http://xrumer-blast.com/wp-content/uploads/Xrumer-Blast-Logo.png[/img][/url]

Anonim spunea...

de ce nu:)